RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Локдаун в Дніпрі: як будуть працювати транспорт, дитсадки і школи

В Дніпрі з 25 березня під час посиленого карантину працюватиме громадський транспорт, але з обмеженнями для пільговиків, дитячі садочки працюватимуть в штатному режимі, а учні 5-11 класів перейдуть на "дистанційку".

Про це йдеться в протоколі засідання спеціальної комісії з ліквідації наслідків надвичайної ситуації природного характеру місцевого рівня від 23 березня.

Так, в Дніпрі з 25 березня в міському транспорті збільшать кількість рухомого складу на годину пік, щоб розвантажити його під час епідемії.

Для громадян пільгової категорії запровадять обмеження - вони зможуть скористатися пільгами на проїзд у громадському транспорті з 10 до 15 годин.

Дитячі садки та початкова школа продовжать працювати в звичайному режимі, а учні 5-11 класів будуть навчатися дистанційно.

Також в Дніпрі продовжують діяти обмеження помаранчевої зони: кінотеатри працюватимуть за умови наповненості не більше 50 відсотків, проведення спортивних та масових заходів дозволено з обмеженнями. В закладах торгівлі та харчування повинні контролювати кількість відвідувачів.

Разом з тим, для всіх в Дніпрі діє вимога перебування тільки у захисній масці на обличчі.

У транспорті вже з'явилися оголошення про те, що пільги будуть діяти тільки в певний час.

Як повідомляв "Апостроф", Кабінет міністрів на своєму засіданні 22 березня заборонив ходити територіями загального користування в "червоних" карантинних зонах без захисних масок.