RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Ринки Харкова можуть опинитися під контролем Добкіна, - ЗМІ

Слідом за отриманням контролю над більшою часткою Сумського ринку, екс-глава Харківської області Михайло Добкін "має намір віджати Центральний, Кінний, Павлово поле і інші великі ринки Харкова".

Про це повідомило видання "Insider News".

"Двадцять перше століття на дворі, а методи 90-х процвітають. Після смерті Геннадія Кернеса Михайло Добкін активно взявся за рейдерські схеми з ринками Харкова. На даний момент екс-губернатор віджав більшу частину Сумського ринку. Але цього йому виявилося замало. Добкін збирається провести рейдерське захоплення Центрального ринку, а також ринку на Студентській, Новосалтівського, Холодногірського, Кінного, ринків Павлово Поле і Соллі - плюс. А це близько 70 тис торгових місць і більше 100 тисяч працівників, які стануть безробітними", - розповіло ЗМІ.

Як пише видання, в даний момент Добкін з Олександром Фельдманом "стали тимчасовими союзниками". Примітно, що раніше Добкін критикував Фельдмана.

"Схоже, Михайло Добкін вирішив остаточно вбити харківські ринки, а разом з тим залишити десятки тисяч людей без роботи", - підсумувало видання.

1 листопада 2016 в мережі з'явилося відео, як брат Михайла Добкіна, Дмитро Добкін, зайшов за колону в залі парламенту з пляшкою води. Після повернення на своє місце, він поводив себе збуджено. Його колеги висловили припущення, що Добкін прийняв наркотичний препарат. За словами Михайла Добкіна, поведінка його брата є "нормальною". Пізніше Дмитро Добкін не з'явився на здачу аналізів на вміст наркотичних речовин.