RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Рівному за програмою Зеленського будують пожежну частину європейського класу

На 90% завершене створення нової сучасної пожежної частини у Рівному. Завдяки реалізації програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" пожежники зможуть в рази швидше реагувати на надзвичайні події, у тому числі в мікрорайоні "Північний", в якому і розташовано депо.

Об этом "Апострофу" сообщили в Ровенской ОГА.

На першому поверсі будуть розміщені адміністративне приміщення та диспетчерська зона. На другому відкриють сучасний Центр кризових ситуацій. Верхні три поверхи будуть житловими: там обладнано сучасні 42 одно- та двокімнатні квартири для працівників ДСНС. Також будівлю обладнали спеціальними стоянками та виїздами для службових автомобілів.

П’ятиповерхова споруда на вулиці Князя Романа навпроти "Рівнеобленерго" стояла недобудованою ще з 90-х років. Пізніше її передали на баланс управління рятувальників, але будівництво недофінансували. У 2018 році ДСНС України передбачило на добудову та реконструкцію приміщення понад 13 мільйонів гривень, кошти виділили також в обласному і міському бюджетах. Проте активні роботи розпочалися лише зі стартом "Великого будівництва" президента Зеленського.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу президента, координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко анонсував перехід на новий рівень взаємодії регіонів та центральної влади у сфері розбудови соціальної інфраструктури.