RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

"Ремонтувався за часів Порошенка": блогер розповів про міст, що впав у Львівській області

Ремонт дороги Н-17 Львів - Радехів - Луцьк, на якій знаходиться зруйнований міст біля села Гайок у Львівській області, проводився за часів п'ятого президента Петра Порошенка, але тоді на мосту, незважаючи на його аварійний стан, просто переклали асфальт.

Про це у Facebook повідомляє блогер, який спеціалізується на якості дорожньо-ремонтних робіт, Рауль Чілачава.

"По дорозі Луцьк-Львів втомився черговий міст. Тут одразу почався холівар з приводу того, що ось воно яке "Велике крадівніцтво". Потім з'ясувалося, що дорогу ремонтували за часів Порошенка, але на міст грошей не було, тому просто оновили на ньому асфальт. Вийшли самі на себе. Буває..." - пише експерт.

Він також задав риторичне запитання: якщо тоді не було грошей на міст, то чому зараз є гроші на міст, і де були гроші, коли не було грошей на міст?

Раніше стало відомо, що Укравтодор пообіцяв відновити міст біля села Гайок у найстисліші терміни. Цей об'єкт як аварійний ще минулого року було включено до Національної програми відновлення мостів, ініційованої президентом Володимиром Зеленським. Для нього вже розроблений проєкт реконструкції, який найближчим часом має пройти технічну експертизу. Після затвердження проєкту в найкоротші терміни буде визначено підрядника і почнуться роботи з відновлення мосту.

Також нещодавно стало відомо про завершення реконструкції мосту через Хаджибейський лиман біля Одеси. Як повідомив заступник керівника Офісу Президента, координатор програми Велике будівництво Кирило Тимошенко, відтепер рух на мосту організовано трьома смугами в кожному напрямку, що дозволяє уникнути заторів транспорту на жвавій магістралі між Києвом і Одесою.