RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

На Волині "Велике будівництво" Зеленського перетворює дерев’яну школу на сучасний заклад

На Волині у с. Піща Ковельського району за програмою президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" "з нуля" будують сучасну двоповерхову школу замість навчального закладу розташованого у кількох старих дерев’яних будівлях.

Про це повідомляє Волинська ОДА.

Наразі будівельники працюють над внутрішніми та зовнішніми ремонтними роботами та розпочинають облаштовувати територію біля навчального закладу.

"Новозбудований навчальний заклад, потужністю 200 учнівських місць, має загальну площу існуючої будівлі – адміністративного корпусу – 354,1 м2 і загальну площу навчального корпусу – 1903,17 м2", - йдеться у повідомленні.

У Волинській ОДА зауважили, що цього року на реалізацію проєкту виділили 28 млн гривень, з них кошти державного бюджету – понад 25 млн гривень та кошти місцевих бюджетів – близько 3 млн гривень.

Зазначається, що будувати школу розпочали у 2019 році. У 2020 році проєкт включили у програму Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво". Роботи планують завершити вже цього року.

Нагадаємо, заступник голови Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенкоповідомив, що у планах програми президента на 2021 рік - продовження розвитку соціальної інфраструктури: школи - 95, садочки - 70, стадіони - 80, басейни – 29, приймальні відділення - 177 об'єктів.