RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

250 робітників і 150 одиниць техніки: у мережі опублікували фото "Великого будівництва" траси Дніпро-Павлоград

Ремонт дороги Дніпро-Павлоград, що є частиною траси міжнародного значення М-04 Знам'янка-Луганськ-Ізварине, перебуває на фінальній стадії.

Юрій Голик у Facebook опублікував фоторепортаж з однієї з ділянок траси в районі села Булахівка, де триває масштабне оновлення дороги за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Всього в ремонті траси М-04 в Дніпропетровській області задіяно 250 осіб та 150 одиниць техніки підрядної організації - компанії "Автомагістраль-Південь".

Наразі в районі Булахівки вже триває влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. Паралельно роботи ведуться біля села Піщанка, у районі Петропавлівки і селища Залізничне.

Одночасно, за інформацією підрядника, ремонт траси М-04 виконується від Павлограда в напрямку Донецької області. Тут вже укладається верхній шар асфальтобетонного покриття. При виконанні ремонту на трасі також відновлюються аварійні мости.

В ході оновлення на дорозі будуть встановлені автобусні зупинки і відремонтовані водопропускні труби. На фінішному етапі дорожникам залишиться встановити бар'єрне огородження, нанести дорожню розмітку і встановити дорожні знаки.

Повністю ремонт дороги має бути завершений у червні.

Раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що до кінця 2023 року в Україні планується відновити всю мережу державних доріг.