RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

На ділянці майбутньої траси М-30 на Черкащині вклали фінішний шар покриття

У рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" влаштоване нове покриття на ділянці км 565+431 – км 568+511 майбутньої траси М-30 Стрий-Ізварине у Черкаській області.

Про це повідомив у Facebook Укравтодор.

На розташованій між селами Гроздеве та Бабанка ділянці уклали верхній шар дорожнього одягу з щебенево-мастикового асфальтобетону. В подальшому планується укріплення узбіччя та влаштування з’їздів. Після цього шляховики нанесуть на відрізок розмітку та встановлять дорожні знаки.

Після реконструкції дорожній одяг ділянки складається з кількох шарів: вирівнюючий та нижній шари крупнозернистого асфальтобетону, фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону.

Підрядна організація - ТОВ "ШРБУ-48".

Новий маршрут М-30 Стрий — Ізварине об’єднає дві дороги міжнародного значення: М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине. Загальна довжина траси становитиме 1392,3 км. Відкрити дорогу планується до 30-річчя Незалежності.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко повідомив, що до кінця 2023 року в Україні має бути відбудована вся мережа трас між великими містами.