RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

"Велике будівництво": на Миколаївщині цілодобово зводять Троїцький міст за програмою Зеленського

На Миколаївщині неподалік міста Нова Одеса робочі цілодобово зводять мостовий перехід європейського класу через річку Гнилий Єланець. Наразі на будівельний майданчик доставили усі необхідні конструкції майбутнього мосту - 35 балок та 8 ригелів. Роботи ведуть у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляє Миколаївська ОДА.

Як зазначається, роботи на об’єкті не припиняються ані в день, ані вночі: фахівці проводять армування шкафної стінки контрофорсів, розробку ґрунту на проміжній опорі, укріплюють шпунти та встановлюють опалубки.

Будівництво Троїцького мосту проводять у межах реконструкції 2,6 км автодороги Н-24 Благовіщенське-Миколаїв на км 183+200 – км 185+800.

"Основне завдання реконструкції – ліквідувати аварійно-небезпечну ділянку дороги та катастрофічний стан існуючого Троїцького мосту", - йдеться у повідомленні.

Паралельно спеціалісти продовжують розбирати конструкцію дорожнього одягу на основній дорозі. Згідно з проектом, тут планують розширити існуючу дорогу ліворуч із влаштуванням додаткової смуги на підйом.

Також команда "Великого будівництва" планує влаштувати на ділянці перехідно-швидкісні смуги гальмування та розгону для пересічення ліворуч у с.Троїцьке та праворуч у поле, а також створити заїзні кишені для зупинок маршрутного транспорту.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що планом президентської програми на 2021 рік передбачено ремонт і будівництво 6500 км доріг і 245 штучних споруд.