RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Миколаєві за програмою "Велике будівництво" відкриють сучасний басейн для юних спортсменів

У Миколаївській обласній комунальній дитячо-юнацькій спортивній школі з’явиться сучасний 25-метровий басейн. Його збудують у рамках комплексної реставрації спортивного закладу, повідомляє пресслужба обласної державної адміністрації.

Минулого року за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" реконструювали перший зал школи, який займає половину спортивного комплексу.

"Ми маємо амбітні плани та не зупиняємося на досягнутому. Цьогоріч планується реставрувати другу частину цього об’єкту", - розповів заступник голови Миколаївської ОДА Олександр Трайтлі.

Проєктно-кошторисна документація на виконання робіт вже готова. Згідно з планом, крім басейну добудують низку споруд, аби розширити можливості спортивного комплексу.

Нагадаємо, у червні 2021 року президент Володимир Зеленський презентував національну програму "Здорова Україна", мета якої – створити умови для масового заняття спортом і популяризувати здоровий спосіб життя.

За словами заступника голови Офісу президента, координатора програми "Велике будівництво" Кирила Тимошенка, першим етапом стане проєктування і відкриття 873 спортивних майданчиків і активних парків, де можна буде безкоштовно займатись різними видами спорту.