RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

"Велике будівництво": у мережі показали, як біля Кам'янського відроджують стадіон "Дніпровець"

У мережі показали, як проходить реконструкція стадіону "Дніпровець" в селищі Дніпровське недалеко від Кам'янського. Стадіон модернізують відповідно до міжнародних стандартів у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Фото поділився Юрій Голик у Facebook.

У рамках реконструкції на стадіоні побудують нові трибуни, сучасне футбольне поле, бігові доріжки і спортивний майданчик. По суті, на місці старого стадіону буде побудований абсолютно новий.

Місцеві жителі зможуть грати там у футбол, баскетбол, волейбол, теніс, займатися фітнесом і легкою атлетикою.

Трибуни розраховані на 400 глядачів, футбольне поле планують застелити штучним газоном, а навколо зведуть бігові доріжки з гумовим покриттям.

Стадіон спорткомплексу "Дніпровець" побудували ще в 1960-х, там займалися спортом і діти, і дорослі, постійно проходили змагання з футболу та легкої атлетики. Але за пів століття роботи комплекс застарів.

Нагадаємо, заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко раніше розповів, що у планах програми на 2021 рік стоїть продовження розбудови соціальної інфраструктури: школи – 95, садочки – 70, стадіони – 80, басейни – 29, приймальні відділення у лікарнях – 177 об'єктів.