RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

На Закарпатті за програмою Зеленського відремонтували міст на дорозі до середньовічного замку

Дороги до туристичних центрів Закарпаття стають більш якісними і безпечними: в області відремонтували міст на шляху С 071204 (Львів – Самбір – Ужгород) – Верховина. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Ця дорога важлива не лише для регіонального сполучення, а й для туристів, оскільки веде до популярного селища Верховина та середньовічного Невицького замку.

Ремонт 108-метрового мосту в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" обійшовся у 2,25 млн гривень. За ці гроші підрядник провів масштабну роботу.

"Розібрав існуюче асфальтобетонне покриття на під’їздах та на самому мості, демонтував старий захисний шар плит прогонової будови мосту із монолітного бетону, влаштував нове двошарове покриття з асфальтобетону на мості і підходах до нього", - коментує Білецький.

Він також виклав фото мосту до реконструкції.

Наразі вже повністю завершили влаштування тротуарів і бар’єрного огородження, залишилось встановити дорожні знаки.

Раніше президент Володимир Зеленський повідомляв, що в рамках ініційованої ним програми "Велике будівництво" минулого року було побудовано і відновлено 216 мостів, у 2021 планують зробити ще 245 мостів.