RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

"Велике будівництво": стартував ремонт траси М-13 Кропивницький-Платонове на Кишинів

У Миколаївській області за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" розпочався ремонт траси міжнародного значення М-13 Кропивницький – Платонове (на м.Кишинів), яка за більш ніж пів століття експлуатації на багатьох ділянках через руйнування стала небезпечною для проїзду транспорту. Наступного року розпочнеться ремонт цієї траси також на території Кіровоградської області.

Про це повідомляє Кіровоградська ОДА на своєму сайті.

Дорога М-13 веде до кордону із Республікою Молдова. Вона проходить Кіровоградською, Миколаївською та Одеською областями.

Після будівництва у 1960-х роках на трасі жодного разу не проводився суттєвий ремонт, через що бетонні плити у багатьох місцях практично зруйнувалися.

Перша ділянка ремонту має протяжність 23 кілометри, бере початок на межі з Кіровоградською областю та фінішує на перетині з національною дорогою Н-24 Благовіщенське – Миколаїв.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що за програмою Володимира Зеленського "Велике будівництво" у Тернопільській області розпочався ремонт однієї із найбільш завантажених доріг регіону – траси Т-20-01 Бучач – Чортків – Скала-Подільська.