RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Херсоні за програмою Зеленського "з нуля" побудували яскравий садочок

У Херсоні завершили будівництво нового сучасного садочка на території загальноосвітньої школи I-II ступенів № 5. Заклад дошкільної освіти, який звели "з нуля" у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", зможе прийняти 45 вихованців, повідомляє Херсонська ОДА.

Новий садочок обладнали згідно з вимогами інклюзії. А фасад будівлі розфарбували у яскраві кольори на радість маленьким жителям міста.

"Заклад розрахований на одночасне навчання у 3 групах, що дасть можливість розв'язати проблему надання дошкільної освіти в мікрорайоні "Житлоселище", - йдеться у повідомленні обласної адміністрації.

Згідно з проєктом, на першому поверсі будівлі розташували ясельну групу і музичну залу. На другому – дві різновікові групи.

Заклад дошкільної освіти розпочали будувати ще у 2019 році, проте роботи майже одразу призупинили. Садочок вдалось завершити тільки після включення об’єкту до президентської програми "Велике будівництво".

Нагадаємо, будівництво та відновлення об'єктів соціальної інфраструктури є одним з пріоритетів програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".