RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського відремонтувало найдовшу вулицю Павлограда

У Павлограді Дніпропетровської області наближається до фінішу ремонт центральної вулиці - Дніпровської. Найдовша у Павлограді вулиця протяжністю 12,5 км входить до складу траси М-30 "Дороги Єдності", яка є флагманом програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Як повідомляє Дніпропетровська ОДА, дорожники поклали новий асфальт на проїжджій частині, замінили бордюри, асфальтують тротуари і роблять гідроізоляцію мосту через річку Вовча. У планах також осучаснити зупинки і облаштувати нове освітлення.

Вулиця Дніпровська перетинається з півсотнею інших автошляхів, а 70% трафіка нею, за інформацією ОДА, припадає на транзитний транспорт.

За словами містян, дорога давно не бачила ремонту та була вщент розбитою, а фури псували покриття ще сильніше.

"На Дніпропетровщині втілюють масштабні дорожні проєкти. Будують нову трасу на Київ та дві об’їзні Дніпра. На фініші – ремонт Павлоградської траси, що є складовою "Дороги Єдності" М-30. Частина магістралі — вулиця Дніпровська у Павлограді. Її оновлення також на завершальному етапі", — зазначив перший заступник голови ОДА Володимир Орлов.

Нагадаємо, траса М-30 створена у 2021 році за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Відтепер вона є найдовшою дорогою України, має протяжність 1400 кілометрів, і з’єднує схід і захід країни.