RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

На дорозі Н-11 до Миколаєва за програмою Зеленського влаштували енергозберігаюче освітлення

На ділянці траси Н-11 Дніпро-Миколаїв від Баштанської кільцевої розв’язки до Миколаєва завершили ремонт покриття та влаштування сучасного освітлення, яке підлаштовується під рівень природної освітленості.

Як повідомляє Миколаївська ОДА, роботи провели в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

"Завдяки ремонту на ділянці шляху встановлено 135 нових опор, на яких розміщено 266 енергозберігаючих світлодіодних світильників", - йдеться у повідомленні обласної адміністрації.

Для безпеки дорожнього руху по всій 5-кілометровій ділянці встановили бетонну парапетну огорожу типу "Нью Джерсі", нові автопавільйони, пішохідні переходи та тротуари. Тут також влаштували тактильну плитку та шумові смуги.

"Оновлена придорожня інфраструктура у сукупності суттєво підвищує зручність та безпеку пересування водіїв вдень і вночі, а також покращує рівень логістичної та пропускної спроможності за даним напрямком", - додають в Миколаївській ОДА.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що в рамках ініційованої ним програми "Велике будівництво" відремонтували та побудували понад 14 тисяч км доріг.