RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Новоукраїнці за програмою Зеленського повністю реконструюють центральний стадіон

У Новоукраїнці, що на Кіровоградщині, цього року планують розпочати реконструкцію центрального міського стадіону та адміністративної будівлі дитячо-юнацької спортивної школи.

Як повідомляє Кіровоградська ОДА, роботи проведуть у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Після реконструкції місцеві жителі отримають сучасний стадіон з новими легкоатлетичними доріжками та облаштованими секторами для метання ядра та стрибків у довжину.

Проєкт також передбачає відновлення дитячо-юнацької спортивної школи, встановлення освітлювальної системи, відновлення дорожнього покриття, проведення заходів з благоустрою на території стадіону.

"Я впевнений, жителі громади будуть просто у захваті після того, як побачать результат", - сказав заступник голови обласної адміністрації Андрій Лісота.

Наразі завершується розробка проєктно-кошторисної документації.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленськийповідомив, що в межах ініційованих ним програми "Велике будівництво" і "Здорова Україна" вже побудували, серед іншого, 600 активних парків, 900 спортивних майданчиків, 193 стадіони, 25 басейнів.