RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У Чернігові почалося відновлення будівлі обласного центру екстреної допомоги - ОВА

У Чернігові розпочалися відновлювальні роботи у будівлі обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Її російські загарбники пошкодили ще у перші дні війни.

Про це повідомили у пресслужбі Чернігівської ОВА.

"Центр входить до першої черги плану з відновлення. Роботи тут вже стартували. До цієї черги також належить відновлення водо-, електромереж, садочків та лікарень", – зазначив очільник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

За його словами, на проведення цих робіт з державного бюджету наразі виділили 250 млн гривень. Після цього розпочнеться відновлення житлового фонду міста та області.

Обласний очільник додав, що завдяки вчасній евакуації ніхто з медичного персоналу центру не постраждав.

Як розповів генеральний директор закладу Ігор Даниленко, наразі служба "103" у Чернігівській області працює в штатному режимі.

"Диспетчерську запустили на повну потужність. Виклики обслуговуємо у штатному режимі, проблем не виникає. При цьому ми забезпечені всім необхідним — ліками, витратними матеріалами, паливом", – говорить він.

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко розповів, що для кожного регіону нашої країни розробляють унікальний план відновлення та розвитку, який буде базуватися на потребах кожного окремого населеного пункту.