RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Слуги народу" на Київщині розпалися, новим керівником облради може стати представник "ЄС" - експерт

Представники партії "Слуга народу" втрачають вплив у Київській обласній раді. Головою облради замість представниці "слуг" Наталії Гунько може стати представник "Європейської солідарності", яка вимагає відставки Гунько.

Про це повідомив екснардеп та політичний експерт Олександр Черненко у Facebook.

"Слуги народу" на Київщині розпалися. На днях – обрання нової голови облради. Політична сила "зелених" у центральному регіоні, Київській області, тріщить по швах. Вже 8 травня голову ради від "Слуг народу" Наталію Гунько відправлять у відставку. Станеться це за вимогою депутатів Київської облради від "Європейської солідарності". Відповідні підписи депутатів вже подано. Цілком логічно, що раду очолить представник ЄС. По-перше, це найбільша фракція. По-друге, заступниця голови облради – від ЄС", - пише Черненко.

За словами Олександра Черненка, Київщина – не єдиний регіон, де "слуги" почали втрачати довіру.

"Гучні скандали, корупція, зневага закону тощо не проходять безслідно. Зараз до цього набору додалися і сварки всередині партії. Питання відсутності консенсусу всередині "слуг" та політична втрата важливого регіону свідчать про кризу всередині всієї партійної структури. Вже сьогодні ряд слуг розуміють, що це остання їхня каденція і початок завершення політичної кар’єри у партії президента. Тому багато з них шукають прихистку в інших політсилах", - резюмував Черненко.