RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Олексій Кулеба програє "ЄС" в Київській облраді через провальну регіональну політику - політолог

Заступник голови ОП та куратор Київщини від "Слуги народу" Олексій Кулеба програє політичну війну в регіоні "Європейській солідарності". Про це свідчать дані щодо розпаду фракції "Слуги народу" в Київській облраді та ймовірна заміна в керівництві облради її представника на представника партії Порошенка.

Про це повідомляє у Facebook політолог Світлана Кушнір.

"Новина про розпад фракції "слуг" в Київській облраді та прийдешня зміна керівництва облради зі "слуг народу" на "ЄС" свідчить про те, що провладна політична сила програє регіон Порошенку. При чому, програє з тріском. Адже куратором регіону є заступник голови ОП – Олексій Кулеба, який ще донедавна очолював Київську ОДА" - пише Кушнір.

За словами політолога, враховуючи, що Олексій Кулеба відповідає за регіональну політику в Офісі президента - втрата стратегічного центрального регіону свідчить про великі проблеми в роботі керівника цього напрямку.

"Більше того, "слуги" програють основному конкуренту – партії Порошенка. Це перший голосний провал Кулеби, як очільника регіональної політики в ОП. Якщо "слуги" не втримають ситуацію в Київській облраді, Кулеба може повторити досвід свого попередника Тимошенка, який втратив довіру Президента і був відправлений у відставку", - резюмує Кушнір.