RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Справжні кентовi реформи: в мережі їдко висміяли прийдешнє призначення Луценка

У соціальних мережах відреагували на ухвалення Верховною Радою закону, який дозволить призначити генеральним прокурором Юрія Луценка, котрий не має юридичної освіти.

Про це пише блогер під ніком Сергій Наумович на своїй сторінці у Facebook.

"Отже. "Стукач" Сакварелідзе звільнений, Ека Згуладзе пішла, Саша Боровик більше не заступник ООГА, Марушевську ось-ось "вичавлять", а свого "шустряка" Кононенка вже відновили на посаді першого заступника голови БПП", — зазначає блогер.

"Ну п***ц, м**ть, нарешті пішли чисто в натурі справжні кентовi реформи та очищення від усяких стукачів, фраєрів, салаг і гастролерів! Нехай не сують свого носяру куди не треба, адже через них суцільне палево, а навар під загрозою! Ось ще Юра отримає ксиву головного шухера в ГПУ, і вся шняга закінчиться! Він хоч і ханига, але свій кент. Він не дозволить собі бурагозити і робити шмон у нормальних пацанів", — пише Сергій Наумович.

Менш ніж за годину його пост зібрав понад 850 лайків і більше 100 перепостів.

Нагадаємо, у квітні фракція "Блок Петра Порошенко" (БПП) фактично підтвердила висунення кандидатури нинішнього лідера фракції Юрія Луценка на посаду генерального прокурора України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше єврокомісар з питань політики сусідства та переговорів про розширення Йоханнес Хан заявляв, що в Євросоюзі очікують, що ГПУ очолить обізнана в юриспруденції людина та яка має юридичний бекграунд.