Зірка російських серіалів розповіла про свої проблеми через підтримку Савченко

Українська актриса Катерина Кузнецова, яка здобула популярність завдяки ролям у російських серіалах і фільмах, зізналася, що їй доводиться переживати негатив у зв'язку з висловленою підтримкою засудженої в РФ української льотчиці Надії Савченко в соцмережі.

Про це актриса розповіла в ході інтерв'ю з телеведучою Катериною Осадчою для програми "Світське життя".

"Мені здається, виникла невелика конфліктна ситуація, тому що я дуже хвилююся за Надію Савченко, і в соціальних мережах я опублікувала її фотографію, яку дуже демократично підписала, що нічого не буду коментувати. Просто мені боляче, і додала два сердечка, ніби жовто-блакитний прапор. Мені просто по-жіночому було її дуже шкода, ми пропустимо всі моменти, хто правий, хто винний, – неважливо", - говорить Кузнецова.

Фото: Кіно-Театр.ру

"Я розуміла, що 22 роки – це дуже важко і боляче і це в принципі знищена доля жінки. І для мене вона, в будь-якому випадку, революціонер. Спочатку я думала, що мене підтримають, але чула багато негативних відгуків. Мене це зовсім не зламало, тому що я вважаю, що б там не було між народами, потрібно залишатися людьми. Це – головне, до чого я прагну. Я люблю свою країну, і мені хочеться, щоб мою позицію також поважали", - зазначила актриса.

Нагадаємо, Катерина Кузнецова відома глядачеві за ролями у серіалі "Кухня", стрічках "Найкращий фільм", "Війна статей", "Зальотники" та інших картинах.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео опитування москвичів на предмет того, чи підтримують вони українську льотчицю і народного депутата Надію Савченко, яку засудили в Росії.