RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Ватажок ДНР замахнувся на нові регіони України

Самопроголошений "голова" "народної ради" ДНР Денис Пушилін заявив, що незабаром українські регіони можуть приєднатися до Росії.

Про це Пушилін сказав в інтерв'ю Lenta.ru.

"Я впевнений, що регіони України в найближчому майбутньому задумаються, що для них важливіше — ідеї шаленого націоналізму або безпека і благополуччя людей. Думаю, в першу чергу такі питання будуть поставлені в Запоріжжі, Харкові. Логічно, що в разі відмови від ідей шаленого націоналізму Україна приєднається до Росії", — заявив Пушилін.

За його словами, чим довше Київ не виконує Мінські угоди, тим більш реальним стає такий варіант.

Пушилін також висловив думку, що Київ утримується від масштабного наступу на Донбасі у зв’язку з тим, що боїться отримати відсіч від ДНР і ЛНР.

"Тепер це вже не розрізнені "ополченcькi" загони. Зараз у "республік" є повноцінна армія. У Києві знають, що отримають відсіч, але їм простіше і легше виправдовувати свою нерішучість тим, що Росія може втрутитися", — заявив він.

Пушилін підкреслив, що з Москвою бойовики нібито обговорюють виключно виконання Мінських угод. "Інших форматів взаємодії немає", — стверджує терорист.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ватажок самопроголошеної терористичної ДНР Олександр Захарченко заявив про те, що бойовики не мають наміру проводити місцеві вибори за законами України, чим підставив президента РФ Володимира Путіна.

Виступаючи на святкуванні другої річниці захоплення обласної державної адміністрації, Пушилін розповів про фашистську честь.