RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

В СБУ запропонували ватажкові ДНР застрелитися

У Службі безпеки України (СБУ), коментуючи чергову "пряму лінію" ватажка ДНР Олександра Захарченка, запропонували йому застрелитися.

Про це пише прес-секретар СБУ Олена Гітлянська на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні відбувається черговий виступ впертого новоросійського блазня Захарченка, який гастролює південними і східними регіонами України з віртуальним номером "Монологи диктатора". Як і під час попередніх псевдоконференцій, у фейковому спілкуванні з Запоріжжям Захарченко сконцентрувався на питаннях, які були підготовлені його прес-обслугою", — зазначає спікер.

"СБУ відомі реальні запитання українців терористові, але їх неетично оприлюднити у відкритих джерелах з міркувань захисту суспільної моралі. Укотре ми стали свідками публічного спілкування Захарченка з самим собою, що, звичайно, потребує консультації психіатра. До того ж прямі лінії так знесилили маріонетку, що в нього розвинулася параноя — бойовик у всіх своїх проблемах став звинувачувати СБУ, підтверджуючи власну безпорадність", — повідомляє Гітлянська.

"Для профілактики розвитку психічних ускладнень пропонуємо донбаському фюреру капітулювати. Або застрелитися", — резюмують в СБУ.

Як повідомляв "Апостроф", у ході "прямої лінії" з жителями Херсонської області ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко пригрозив убивством без суду "особам, винним у військових злочинах проти жителів Донбасу", одним з яких терорист називає президента України Петра Порошенка.

Раніше під час "прямої лінії" з жителями Одеси Захарченко відповів на питання про можливий замах на Порошенка.