З'явилися вражаючі фото збройової знахідки силовиків під Днiпром

Генеральна прокуратура України (ГПУ) спільно зі Службою безпеки України( СБУ) виявила рекордну кількість зброї, боєприпасів і вибухових речовин, викрадених і вивезених із зони АТО.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України, у тісній взаємодії з Головним управлінням з боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ та підрозділом з боротьби з корупцією та організованою злочинністю Головного управління СБУ в м. Києві та Київській області, управлінням внутрішньої безпеки Національної поліції України м. Києві, Державною прикордонною службою України, вранці 06.07.2016 розпочато спецоперацію з вилучення зброї і боєприпасів, які викрадені і вивезені із зони проведення АТО", — наголошується в повідомленні.

"Проведеними слідчими (розшуковими) заходами за місцем дислокації полку патрульної служби поліції особливого призначення "Дніпро-1" ГУ НП у Дніпропетровській області виявлено рекордну кількість зброї, боєприпасів і вибухових речовин, викрадених, вивезених із зони АТО як вже списане військове майно, яке використовувалося під час зіткнень з бойовиками терористичних організацій "ЛНР" і "ДНР", — повідомляють у ГПУ.

"Спецоперація триває, вживається комплекс передбачених Законом заходів з метою подальшого вилучення зброї та боєприпасів, а також встановлення кола осіб, причетних до організації незаконного їхн зберігання", — додали в Генпрокуратурі.

Фото прес-служби ГПУ

Як повідомляв "Апостроф", у червні співробітники Служби безпеки України виявили в будівлі водонасосної станції недалеко від річки Сіверський Донець в Луганській області схованку з двома реактивними піхотними вогнеметами "Джміль" зі стертим маркуванням.