Журналіст висміяв сльозливий лист луганських трамвайників до Путіна

Донецький журналіст Денис Казанський прокоментував відкритий лист працівників луганського комунального підприємства "Луганськелектротранс" до президента Росії Володимира Путіна.

Про це йдеться в блозі Казанського.

У листі співробітники підприємства скаржаться, що їх права утискають, зарплату не платять, а окупаційна влада самопроголошеної ЛНР нічого не робить.

"Уявляю, як ржали в адміністрації Путіна, коли читали це послання. Подумати тільки, навіть профспілковий лідер Акімов нічого не робить! Ахахаха. Тобто, працівники трампарку реально ведуться і думають, що у них є справжній профспілковий лідер, який повинен захищати інтереси працівників підприємства. Вони реально це пишуть, без смайликів, без лапок", - іронізує журналіст.

Він також пригадав співробітникам підприємства прихильність сепаратистським ідеям.

"Ну тут, треба визнати, дивуватися не доводиться. Чи могло бути по-іншому в місті, де працівники трамвайного депо запускали по рейках такі машини?", - написав журналіст, опублікувавши підтверджуюче фото.

Казанський також навів повний текст скандального листа.

Як повідомляв "Апостроф", збитки України від анексії Криму та заподіяних окупантами руйнувань шахт і заводів на Донбасі оцінити поки неможливо, але йдеться про колосальні цифри.