Відомий блогер розбурхав мережі постом про затриманого Єфремова

Відомий український блогер Сергій Іванов розповів подробиці про діяльність затриманого екс-керівника "регіоналів" у Верховній Раді Олександра Єфремова під час військових дій на Донбасі.

Про це Іванов повідомив у своєму блозі на "Цензор.НЕТ".

За його словами, Єфремов знаходився в кабінеті в центрі Луганська під охороною бойовиків і керував "процесом грабежу охоплених колорадською чумою регіонів".

Також, пише блогер, затриманий екс-регіонал встановлював "квоти на мародерство між бізнесменами-стерв'ятниками". Крім того, Іванов пригадав Єфремову виступ в Держдумі РФ, де той назвав проросійських бойовиків "сміливими чоловіками".

Як зазначив блогер, Єфремов "до останнього моменту шантажував Київ з Луганська", а потім просто поїхав жити в елітний комплекс в українській столиці, де його сім'я купила цілий поверх.

Іванов підкреслив, що затриманий екс-керівник "регіоналів" у Верховній Раді не вірить, що його дійсно можуть засудити.

"Він дуже добре знає ціну українського правосуддя, і у нього повно грошей, щоб, у разі необхідності, цю ціну подвоїти", - резюмував блогер.

Дана публікація Сергія Іванова набрала на Facebook майже 900 лайків і 242 репости за 8 годин.

Також пост Іванова активно коментують користувачі соцмережі.

Почитати статтю блогера про Єфремова порадили й відомі українські журналісти.

Як повідомляв "Апостроф", колишній соратник Єфремова заявив, що той не тримав фінанси в Україні, оскільки передбачив агресію РФ.