RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Межигір'я відпочиває: мережі шокували фото розкішних маєтків у селі на західній Україні

Користувачів соціальних мереж вразила розповідь про поїздку в невелике село на Закарпатті, де місцеві жителі збудували величезну кількість шикарних маєтків.

Зокрема, фотографіями у Facebook поділився користувач Олексій Толкачов.

"Що ви знаєте про розкіш? Межигір'я Януковича? Маєтки Конча-Заспи під Києвом? Повірте, це все фігня порівняно з невеликим селом Нижня Апша на Закарпатті", - написав він.

"Це село, Карл!!! У нас дар мови відняло, коли ми в'їхали на вулицю суцільних палаців та замків. В цьому селі немає одноповерхових будиночків. Деякі маєтки, за словами місцевих, налічують до 40 кімнат! Різноманіття архітектурних форм вражає! Якість виконання робіт - захмарна, порівняно з тим, як роблять в Києві. Особливо вражають паркани з хромованого металу! На Закарпатті такого багато, а я навіть боюся уявити, скільки таке може коштувати", - продовжує Толкачов.

При цьому він додає: "Звідки гроші? Село піднялося завдяки кордону з Румунією. Машини переважно на іноземних номерах. Власники палаців також або живуть, або працюють в Румунії. Ледь не по всій трасі висять рекламні щити з попередженнями, що "За контрабанду цигарок передбачено ув'язнення строком до 7 років". Будете на Закарпатті - неодмінно завітайте в Нижню Апшу. Шок вам гарантовано".

Фото: facebook.com/oleksiy.tolkachov

За кілька годин пост Толкачова зібрав понад 250 лайків і масу коментарів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі викликало ажіотаж відео розкішного маєтку колишнього народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко.