Розвідка розповіла про нові великi втрати Путіна на Донбасі

Українська розвiдка повiдомила про те, що вчора, 15 серпня, на Донбасі загинули сім російських військовослужбовців і ще дев'ять отримали поранення.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України, опублікованому на сторінці відомства у Facebook.

Зазначається, що загиблі та постраждалі військовослужбовці відносилися до дев'ятого окремого штурмового мотострілкового полку морської піхоти (Новоазовськ), до третьої окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК ЗС РФ, а також до шостого окремого мотострілкового полку (Стаханов) і другої окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ.

Уточнюється, що полк морських піхотинців з Новоазовська зазнав найбільших втрат.

Українські розвідники встановили особу одного з убитих - якогось Володимира Сугоняку 1963 року народження.

У повідомленні йдеться, що військовослужбовці мотострілецького полку зі Стаханова загинули через те, що підірвалися на міні.

Причому поле було заміновано самими сепаратистами. П'яні бойовики пішли в самоволку, маючи намір влаштувати "психічну атаку" на бійців АТО. У результаті вибуху міни загинули двоє, ще один був поранений.

Як повідомляв "Апостроф", раніше українські розвідники розповіли про те, що проросійські терористи готують великі провокації на окупованому Донбасі.