RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Український співак відмовився визнавати АТО на Донбасі

Учасник відомої української групи "Брати Гадюкіни" - Ігор Мельничук заявив, що Антитерористичну операцію (АТО) на Донбасі вважає громадянською війною.

Про це він сказав в інтерв'ю "Апострофу".

"Це справжнісінька війна, і я б назвав її громадянською. Це справжня громадянська війна, яка просто ще з того боку спонсорується Росією", - заявив музикант.

Мельничук зізнався, що спілкувався з чоловиком, який воював в зоні АТО, і той розповів, що там дуже багато найманців, але в той же час там і багато місцевих жителів.

их самих шахтарів, яким дали в руки зброю. Напевно, гроші їм там якісь платять. Мені здається, що це саме громадянська війна. Зі своїми людьми потрібно якось домовлятися, прибирати всіх цих спонсорів звідти ... А так, про яких терористів взагалі можна говорити? Терористи - це якби ми з Пашею у горілчаному магазині забарикадувалися і тримали б там продавщицю. Терор - це справа невеликих груп, а коли з того боку йдуть тисячні армії - це війна", - сказав Мельничук.

У свою чергу його колега по групі Павло Крохмальов зазначив, що ця війна "не громадянська точно".

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилося відео, на якому чоловіка у Павлограді Дніпропетровської області вдарили за те, що він назвав війну на Донбасі громадянською.