RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Мережі розсмішило пояснення з приводу великого "схрону зброї" під Києвом

Виявлений співробітниками правоохоронних органів підземний бункер під Києвом, у якому зберігався арсенал зброї, насправді виявився складом макетів легального київського інтернет-магазину "Парабелум".

Про це повідомляє "Українська правда. Київ".

Власник магазину Геннадій Конєв заявив, що правоохоронці вилучили зі складу "все, що можна було вивезти", але протокол вилучення так і не вручили. Крім цього, він поскаржився, що силовики порозбивали відеокамери.

Одна з працівниць магазину підкреслила, що на всі муляжі зброї і снарядів є документи, надані Науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС, а крім цього є документи і результати попередніх обшуків.

На дану новину бурхливо відреагували українське політики і блогери.

"А то скільки галасу, шуму", "У воюючій країні продавати таку хрень?! Або це відмазка для власника цього арсеналу, або нас дурять мізки, які ще "або" можна додати. Що б перетворити стільки зброї в макет його ж треба звідкись взяти і зіпсувати. У нас так багато озброєнь, що можна цілий арсенал заповнити і перетворювати в макети? І в ціну вдумайтеся. Вартість всього арсеналу яка? Де купили? Або знову подарували, як ту сумку Кужель? Сюрреалізм якийсь, народ бігає і далекоміри дістає за свої гроші, а хто-то цілий арсенал озброєння в макети перетворює!", - коментують публікацію користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео з підземного бункера з нібито зброєю під Києвом.