RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У мережі хвиля гніву навколо інциденту з волонтерами та поліцією на Донбасі

В районі населеного пункту Бахмут Донецької області стався інцидент між волонтерами та працівниками поліції, в результаті якого один з волонтерів потрапила до реанімації.

Про конфлікт повідомляється на сторінці волонтерського Фонду Діани Макарової в Facebook.

Відзначається, що волонтерську машину на Соледарському повороті зупинили 12 співробітників поліції під керівництвом майора Станіслава Загурського та підполковника Крикунова. Правоохоронці проводили обшук в грубій формі.

На прохання вимкнути мигалки, оскільки один з волонтерів хворий на епілепсію, поліцейські відмовили в грубій формі. В результаті у дівчини стався епілептичний напад. Правоохоронці при цьому відмовили в меддопомозі, продовжуючи обшук.

"Після закінчення огляду поліцейські покликали понятих дуже бомжуватого вигляду і почали наполягати на тому, що необхідно провести ще один обшук - вже при понятих. До речі, від одного з поліцейських несло перегаром", - йдеться в повідомленні.

За годину цей пост набрав більше 450 поширень.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі викликала бурхливу реакцію промова волонтера Марії Берлінської в прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" на адресу українських політиків.