ЗМІ дізналися про спільний бізнес сина Януковича із зіркою Playboy

Сербські таблоїди дізналися про наміри Олександра Януковича вести спільний бізнес в Чорногорії з моделлю Playboy Сораєю Вучелич.

Видання Informer опублікувало інформацію про те, що модель спокусила "багатого спадкоємця Януковича" і він готовий вкласти 13 млн євро в будівництво нерухомості та бізнес-об'єктів в Чорногорії. Повідомляється, що Вучелич стане посередником у продажу.

Александр Янукович и Сорая Вучелич Фото: informer.rs

Сербські журналісти повідомили, що знайомство сина екс-президента України та моделі відбулося влітку минулого року. "Олександр розповів, що є дозвіл на будівництво, і, що планує інвестувати в Чорногорії. Сорая йому сказала, що вона вже деякий час має подібні плани", - передає слова інсайдера видання.

Сама Вучелич відмовляється коментувати дану інформацію. Інших офіційних підтверджень про спільний бізнес Януковича з балканської моделлю поки не було.

Нагадаємо, у часи правління Януковича, його син Олександр був одним з найбагатших бізнесменів України. Його стан ЗМІ оцінювали в $367-510 млн. У квітні 2014 року СБУ оголосила Олександра Януковича в розшук.

Як повідомляв "Апостроф", СБУ викрила канал виводу понад 10 млн гривень в Росію, які були присвоєні сином побіжного президента України Віктора Януковича Олександром.

За матеріалами Європейської правди.