RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Мережі обурила спроба сепаратистки увійти до громадської ради при українському міністерстві

У соціальних мережах викликало обурення те, що сепаратистка Юлія Малькiна-Богуславська претендує на входження до складу громадської ради при Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб

Про сепаратистку написав боєць АТО Віталій Овчаренко на своїй сторінці в Facebook.

"Як каже класик, знайомтеся. Юлія Малькiна. Прихильниця російської окупації. Півтора року з початку війни жила в Донецьку і прославляла російську окупацію. Переверніть її фейсбук річної давності і почитайте. Тепер живе в Києві. Бере участь у роботі "Інституту миру". Агітує нас за мир, так сказати. 83 номер кандидатів у громадську раду міністерства з окупованих територій", — розповiдає боєць АТО.

"Чорт забирай, сепари тупо приїжджають в Київ і починають залазити в наші міністерства. Що відбувається?" — обурюється Овчаренко.

Боєць АТО привів скріншоти з соціальної мережі, в яких Малькiна величає себе єдиним україномовним блогером, який підтримує сепаратистів, називає "няшнимi" терористів Донбасу, розповідає про відвідини "депутата" ДНР і т. д. Також він навів скріншот зі списком кандидатів у громадську раду при вищезгаданому міністерстві.

Пост Овчаренко прокоментував заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука. "Спасибі за надану інфу!" — написав він.

"Вона вчилася в Могилянці і жила в Києві, потім поїхала в Донецьк і пожила там. Зараз повернулася, і цікаво, що її бойфренд — засновник цього самого "Інституту Миру" Антон Розенвайм чи щось таке", "Вона пробувала навчатися в Острозькій Академії! Тато у неї в Міністерстві соцполітики підробляв, але виховати не зміг", "Це просто капець, сепари у всіх міністерствах, тільки Робін Гуди врятують цю країну", — коментують інші користувачі Facebook.

Пізніше Тука написав про Малькiну на своїй сторінці в Facebook, попросивши повідомляти про подібне.

Як повідомляв "Апостроф", раніше розгорівся скандал навколо київської студентки Вікторії Кисельової, яку запідозрили у причетності до незаконних збройних формуваннь на території Донбасу.