Журналіст показав свіжі фото розрухи на звільненій від бойовиків Луганщині

Український журналіст Денис Казанський показав фотографії руйнувань в місті Лисичанськ Луганської області, яке було звільнено від бойовиків і зараз знаходиться під контролем України.

Фото Казанський опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що з цих знімків відразу не скажеш, де наслідки війни, а де результат діяльності місцевих "міцних господарників".

Казанський також повідомив, що старший син мера Лисичанська зараз переховується, його розшукують за створення нарколабораторії. "Молодший сидить у СІЗО за те, що викрав прикордонника і возив його в багажнику автомобіля", — додав журналіст.

"Ця розруха — точне відображення стану мізків і душі місцевого населення. Тупість і ватнiсть — ось основна причина", "З 2004 року часто доводилося відвідувати Луганську область, вражала безхазяйність місцевих керівників. Складалося враження, що люди приїхали на шабашку, заробили і поїхали. Зовнішній вигляд селищ, містечок депресивний", "Раша ТБ крутило часто Лисичанськ. Підносили, що це ми його розбомбили, особливо содовий завод. Мало хто знає, що завод розбомбив син Януковича, а Лисичанську ТЕС до сих часiв на метал ріже фірма Пристюка", "Завжди дивувало, коли лисичане голосували за "міцних господарників" ригiв. Граблі в чистому вигляді", — коментують знімки інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соціальних мережах показали фото, на яких відображені зміни в місті Лисичанськ після його повернення під український контроль.