RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Служіть чесно: Світлична привітала випускників харківського університету МВС

У Харкові 4 березня пройшло вручення дипломів про закінчення випускникам Харківського Національного університету внутрішніх справ (ХНУВС). В урочистій церемонії взяли участь голова Харківської ОДА Юлія Світлична та заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян.

Дипломи про закінчення були вручені 471 випускнику ХНУВС. Новим поліцейським було присвоєно офіцерське звання «лейтенант поліції», пише сайт ОДА.

Губернатор області Юлія Світлична привітала випускників ХНУВС і на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook: "Служіть чесно. Ви потрібні країні. Вітаю!».

В ОДА зазначили, що вже найближчим часом 114 випускників вузу відправляться виконувати свої службові обов'язки в зоні проведення АТО – в Луганській і Донецькій областях.

Вадим Троян, який в минулому сам закінчив Харківський Національний університет внутрішніх справ, вітаючи вчорашніх курсантів, а сьогодні - нових слідчих кримінальної та кіберполіції, підкреслив, що нинішні офіцери пройшли навчання за прискореною програмою. Вони поповнять лави Національної поліції, покриваючи нестачу в кваліфікованих кадрах, яку відчуває реформована Нацполіція після переатестації правоохоронців.