RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Травневі свята: названі найпопулярніші закордонні та внутрішні напрямки серед українців

Самими популярними зарубіжними напрямками на травневі свята серед українців є автобусні тури по європейським країнам, а також відпочинок в Єгипті та Туреччині.

Про це в коментарі "Апострофу" повідомив президент Асоціації лідерів турбізнесу України Олександр Новиковський.

Вартість автобусних турів по Європі з заїздом в столиці Бельгії, Німеччини, Франції, Польщі, Нідерландів стартує від 200. А тиждень на популярних курортах Єгипту обійдеться від 6,5 до 10 тисяч гривень.

Як сказав Новиковський, з метою максимального здешевлення відпочинку можна відмовитися від послуг туроператорів і самостійно спланувати свої канікули за кордоном.

У свою чергу, директор Центру розвитку туризму України Володимир Царук сказав, що найбільш популярними внутрішніми напрямками на травневі свята є Львів, Одеса та Закарпаття. Вартість турів внутрішнього туристичного ринку становить від 2 тисяч гривень з людини.

Так, 5 днів і 4 ночі в Одесі і Затоці з екскурсіями в Аккерманську фортецю і селище Шабо обійдеться в 2700 гривень. То ж кількість днів в Карпатах – 1900-2300 гривень. Відпочинок у Львові з відвідуванням Золочівського, Підгорецького, Олеського замків буде коштувати 2500 гривень за 4 дні.

Детальніше про те, де краще провести травневі свята читайте в матеріалі "Апострофа".