RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Відомий АТОшнік розповів, як Росія влаштувала на Донбасі полігон для навчання своєї армії

Росія перетворила територію України в полігон для випробування новітньої зброї та утилізації старої. Про це розповів комбат Української добровольчої армії Андрій Гергерт в інтерв'ю online.ua.

"Росіяни - вони заїжджають, інструктують, якісь снайпера, новітню зброю своє випробовують. Постійно утилізують свою якусь зброю. Це видно по їхнім атакам. Наша земля для них - полігон для навчання свого війська. Це відчувається і видно. Ну, такий вже сьогодні час. Така наша місія - України в цілому - це все витерпіти ", - розповів Гергерт.

У той же час місцеві бойовики, за його словами, навчилися протистояти Збройним силам України, використовуючи для цього перемир'я і діяльність місії ОБСЄ на Донбасі.

"На порядок зараз стали вони агресивніше. Вони вже вивчили, як з нами воювати. Використовують місію ОБСЄ в своїх іграх. Використовують так звані перемир'я для того, щоб агрессіровать постійно", - зазначив Гергеті.

Втім, за словами комбата, противники українських військ на Донбасі абсолютно прогнозовані.

"Ми чітко розуміємо: ми дуже успішні. Ми - Збройні Сили України, хлопці з СБУ, добровольці - успішні в своїх операціях. Дуже і дуже. І в цей час якраз формується розуміння, як нам це зробити. Як перемогти. Аби була команда, за великим рахунком ", - підсумував Гергет.

Нагадаємо, за інформацією ГУР Міноборони України, бойовики "ДНР" і "ЛНР" розкрадають зброю і боєприпаси з метою їх подальшого продажу або обміну на матеріальні цінності.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство