RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Вистачить косого погляду: популярний блогер розповів, за що можна потрапити "на підвал" в Донецьку

Відомий блогер з ніком Фашик Донецький, який живе на окупованій території, розповів, за що бойовики так званої "ДНР" садять "на підвал".

Про це блогер розповів в інтерв'ю "Обозревателю".

За словами блогера, в окупованому Донецьку права людини не дотримуються вже три роки. Він розповів, що потрапити "на підвал" можна за те, що підрізав "орка" (бойовика "ДНР") на дорозі, за те, що подивився на нього не так і за те, що маєш думку, яка не така, як у "орка". "Головне, щоб людина була, місце в православному підвалі знайдеться завжди", — зазначає Фашик Донецький.

Також він говорить, що в окупованому Донецьку розвинене стукацтво, при цьому їм займаються навіть бабусі, які стукають на тих, хто займається вдома пошиттям одягу, не сплачуючи "податки" в "республіку".

Фашик Донецький стверджує, що самий короткий шлях "на підвал" — це інша думка. "Хочеш покритикувати типу "владу", працюючи в бюджетній організації? Готуйся до підвалу, на тебе обов'язково донесуть", — каже блогер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше український журналіст Денис Казанський розповів, як бойовики "ДНР" загрожують жінкам "підвалом".