RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Війна на Донбасі: під Авдіївкою загинув український боєць

Внаслідок обстрілу позицій однієї з механізованих бригад недалеко від Авдіївки Донецької області загинув військовослужбовець ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що позиції українських військових недалеко від Авдіївки бойовики обстріляли з мінометів калібру 120-мм і 82-мм гранатометів і великокаліберних кулеметів. Вогонь вівся з боку населених пунктів Яковлівка і Ясинувата, які знаходяться на території, контрольованій сепаратистами.

Українська сторона СЦКК в свою чергу заявила, що незважаючи на всі спроби встановити режим тиші, бойовики продовжують обстрілювати місцевість близько Авдіївки і ключові об'єкти інфраструктури. Відзначається, що починаючи з 17:20 2 травня противник застосував 4 міни калібру 120-мм, 12 мін калібру 82-мм, СПГ, РПГ, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Також в СЦКК повідомили, що ввечері зникло електропостачання Донецької фільтрувальної станції, яка забезпечує питною водою понад 600 тисяч мирних жителів Авдіївки, Ясинуватій і Донецька. За попередньою інформацією, перебиті лінії електропередач "Макіївка-Авдіївський коксохімзавод".

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що в районі міста Ясинувата Донецької області розпочався бій між Збройними силами України і бойовиками так званої "ДНР".