RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названо причину, чому "Народний фронт" передумав голосувати за зняття недоторканності з Дейдея

Парламентська фракція "Народного фронту" не проголосувала за зняття депутатської недоторканності з народного депутата Євгена Дейдея через нове подання на депутата цієї політичної сили.

Про це на умовах анонімності розповів "Апострофу" один із впливових функціонерів "Народного фронту".

Так, на засіданні фракції "Народного фронту" було вирішено голосувати за зняття недоторканності з нардепа від "НФ" Євгена Дейдея, але під час голосування "за" натиснули лише 44 нардепів з 81.

Така зміна, за словами джерела "Апострофу", пов'язана з тим, що буквально за годину до голосування у фракції дізналися про подання на ще одного "фронтовика" - Дениса Дзензерський - впливового члена партії і соратника Арсенія Яценюка.

"Ніщо не згуртовує фракцію краще, ніж ще одне подання. Ми розуміємо, що нас хочуть розмолоти, тому, звичайно, ми вирішили не голосувати за Дейдея, навіть незважаючи на те, що вчора на фракції вирішили зовсім інше", - розповів співрозмовник..

Детальніше про процес зняття недоторканності з ряду народних депутатів, а також про сам перебіг голосування читайте в матеріалі "Погрожували штурмом Ради і згадували "Сеню з Петром": як депутати рятували колег від арештів", який опублікований на "Апострофі".