RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Глухові готуються до акції протесту через подорожчання тарифу на воду - ЗМІ

У Глухові готується загальноміська масова акція протесту проти підняття ціни на воду на 25%.

Про відповідну ініціативу депутатів міськради з фракції "Воля народу" повідомив керівник фракції Юрій Бурлака, передає "Обозреватель" с посиланням на Facebook політика.

За словами депутата, тариф має зрости вже з 1 вересня на 25%. Він також упевнений, що підвищення цін на комунальні послуги - результат безгосподарності мера Терещенко.

"Чому за безгосподарність і непрофесіоналізм Терещенко глухівчани повинні платити зі своїх зарплат і пенсій? Ще недавно Терещенко хвалився на всю Україну, що знизив тарифи. Якщо це зниження, то як тоді виглядає поліпшення життя по-Терещенківська?", - написав Бурлака.

Депутат опублікував форму для збору підписів проти підвищення тарифу і зазначив, що підписати звернення можна буде і в точках збору підписів в Глухові.

"Ми оголошуємо загальноміську акцію проти підвищення тарифів! Якщо ви не згодні платити на 25% більше лише тому, що мер не вміє керувати містом, приєднуйтесь до масової акції зі збору підписів проти підвищення тарифів. Заповніть форму https://goo.gl/RVs3uW або поставте свій підпис в пунктах збору підписів, які ми відкриваємо в Глухові", - написав Бурлака.

Нагадаємо, Глухівське комунальне виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства повідомило про підвищення тарифу на воду. Централізоване водопостачання тепер буде коштувати 7,1 грн за 1 кубометр (з ПДВ), а централізоване водовідведення - 15,91 грн.

2 грудня 2016 року в ефірі програми Шустер LIVE мер міста Глухова Мішель Терещенко заявив про зниження тарифу на воду c 19.38 грн до 18.28 грн.