RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Соцмережу потішила заява соратника Плотницького щодо древніх шахтарів: опубліковано відео

Користувачі соціальних мереж висміяли заяву соратника Плотницького Володимира Дегтяренко про древніх шахтарів.

Відповідне відео опублікувала група "Роісcя 24" в Facebook.

"Наша рубрика "Чотири тисячі років тому", - написано в групі.

Даний пост активно коментують користувачі соціальних мереж.

"У Луганську знайшли графіті давніх шахтарів. Місцеві вчені довели, вже 4000 років тому там вміли писати слово х*й і ЛНР", "Палеонтологічні розкопки показали, що перші люди на землі не якісь зачуханні австралопітеки, а горді гірники Дамбаса, які з'явилися на землі 225 млн років разом з динозаврами і отримали назву Хомо ВАТІС Алконавтікус. А великих укрів ніколи не існувало - це міф створений австро-угорським військовим училищем, а 4 мільйони років тому великі русичі розробили всі гірничорудні технології, після чого передали ці знання гірникам дамбаса!", "Тільки в ті давні часи, шахтарів звали Гноми! Так що про них навіть книги є і фільми там всякі! Які вам ще потрібні докази?!!", "До речі, стародавні гірники і знищили динозаврів", - пишуть користувачі соцмереж.

Як повідомляв "Апостроф", 4 червня, користувачі соціальних мереж обговорюють фотографії прилавків одного з магазинів окупованого Донецька.

Нагадаємо, блогери висміяли росіян, які влаштували бійку в Брянську на Свенській ярмарці, де всім бажаючим безкоштовно видавали по мішку картоплі.