Легендарний Нік Вуйчич у Києві зізнався Україні в любові: яскраві фото Дня подяки на Хрещатику

Тисячі киян у неділю, 17 вересня, прийшли на Хрещатик, щоб послухати виступ людини-легенди Ніка Вуйчича, який став успішним письменником, бізнесменом і лектором, хоча і народився без рук і без ніг.

Варто відзначити, що Вуйчич став мотиватором для мільйонів людей в усьому світі - незважаючи на відсутність кінцівок він навчився ходити, плавати, грати на комп'ютері, кататися на скейтборді і навіть писати. Крім того, Вуйчич є батьком двох дітей.

"Багато людей живуть у страху. Страх того, що люди про мене подумають. Страх того, що я ніколи не буду щасливим. Я хочу звернутись до вас, молодь! Вам не потрібно прикладати зусиль, щоб бути крутими. Дівчата, вам не потрібно постійно намагатися бути найгарнішими. Ви прекрасні такі, як ви є", - звернувся Вуйчич до українців.

На Хрещатику австралієць виступив в ході Дня подяки. Яскраві знімки з цього свята зробив фотокореспондент "Апострофа" Олександр Гончаров.

Примітно, що на цей захід запросили багато інвалідів, оскільки приклад Вуйчича може вмотивувати їх на нові досягнення. Виступити перед киянами також прийшов секретар РНБО Олександр Турчинов.

Вперше в Україні Вуйчич приїхав в квітні 2016 року. Тоді в ході візиту він відвідав дитячу онколікарню та військовий госпіталь, а на прес-конференції навіть одягнув вишиванку.