RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Звикли до вбивств: знаменита українська співачка виступила з гучною заявою щодо війни на Донбасі

Народна артистка України Ніна Матвієнко заявила, що населення нашої країни вже звикло до війни на Донбасі і загибелі людей.

Про це вона повідомила в інтерв'ю "Апостроф.Лайм".

"Я думаю, що ми чомусь охололи. Якщо, коли на Майдані одну людину вбили, то ми переживали – всі йшли, клали квіти. А зараз це стало щоденним – то це ж страшно. Ми починаємо адаптуватися. Ти хочеш втекти від цього, тому що ти вже не можеш по-людськи на це реагувати, у тебе все згоріло, залишилися одні сльози. Розумієте, так важко на це все дивитися, ти отупів від болю. І кожен день говорять, що когось убито, поранено. І ти намагаєшся виключити, перемкнути на інший канал", - каже Матвієнко.

За словами артистки, вона розуміє українську молодь, яка прагне виїхати за кордон.

"Тому я не дивуюся нашій молоді, яка їде за кордон. Діти хочуть жити, у них нормальне почуття життя, вони хочуть сміятися, вони хочуть співати, бути вільними, хоча я думаю, вони не знайдуть в тій країні те, що вони тут знайшли, тому що там будуть свої закони, яким вони будуть змушені підкорятися", - сказала співачка.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф.Лайм": "Війна в Україні - кінець світу - Ніна Матвієнко про Майдані, і те, чому вона не співає на Донбасі".