RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Розсекречені сенсаційні документи про долю Гітлера: фото

Розсекречені документи з архівів ЦРУ побічно підтверджують, що нацистський лідер Адольф Гітлер не наклав на себе руки в 1945 році, а втік до Латинської Америки.

Агент під кодовим ім'ям Cimelody-3 повідомив, що його інформатор спілкувався з колишнім есесівцем Філіпом Сітроеном, який нібито зустрічався з Гітлером після війни, що переховувалися в Колумбії під прізвищем Шріттельмайер.

На доказ до документів була прикріплена фотографія Сітроена з людиною, схожою на Адольфа Гітлера, зроблена в 1954 році в місті Тунха (Колумбія). Через якийсь час, за словами інформатора ЦРУ, Гітлер перебрався в Аргентину.

За офіційною версією, Афольф Гітлер разом з дружиною Євою Браун покінчили руки 30 квітня 1945 року в Берліні під час штурму німецької столиці радянські війська. Їх тіла були спалені в саду рейхсканцелярії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше 21 червня, в таємній кімнаті одного з будинків біля аргентинської столиці Буенос-Айреса поліцейські виявили найбільшу в історії країни колекцію нацистських артефактів, яка включає в себе рельєф Адольфа Гітлера і збільшувальне скло в елегантних коробках зі свастикою.