RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Порошенко з дружиною засвітилися на Віденському балу: опубліковано фото і відео

8 лютого президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко побував на Віденському балу.

Про це передає Страна.

На балу були присутні близько 500 гостей, в тому числі канцлер Австрії Себастьян Курц в супроводі дам, прем'єр Ірландії Лео Варадкар і Петро Порошенко в супроводі дружини та інші. Віденська опера була забита людьми вщерть.

Відомо, що на бал президент приїхав з готелю "Імперіал", яка вважається найрозкішнішим у Відні. Всі дівчата-дебютантки були одягнені в білі сукні.

Традиційно, вже останні триста років, бал почався з трьох танців - полонез, полька, вальс. За балом Порошенко весь вечір спостерігав з ложі в першому ряду.

На бал вдалося прорватися і активісткам Femen. Одна з них, Аліса Виноградова публічно оголилася, продемонструвавши в присутності гостей образливий вираз, нанесений на її тіло на адресу Порошенка.

Відзначимо, що випити на Віденському балу було досить дорого - один келих шампанського коштував 39 євро. Годували на балу тільки в ложах. Гостям в залі можна було підкріпитися в буфеті. Але і там ціни не по кишені пересічному українцеві. За один бутерброд з червоною рибою, ікрою та креветками потрібно було віддати 9 євро.

У Відні Порошенко ночувати не залишився, а відразу ж відбув з балу в аеропорт, так жодного разу і не станцювавши.

Відзначимо, що за повідомленням ЗМІ, робочий візит Порошенко в Австрію, в рамках якого він і відвідав Віденський оперний бал, обійшовся в півтора мільйона гривень.

Подібне марнотратство не могло не викликати обурення в українців. У Facebook з'явилися пости з хештегом "Петяібал", в яких деякі українці невтішно висловилися про відвідування Порошенко Віденського балу.

"В країні війна, свавілля, злидні і розруха, а ВОНО як не на Мальдівах загоряє, так у Відні на балу танцює", - пише користувач Elena Lyoshenko.

Як повідомляв "Апостроф", з 1 по 8 січня, під час неафішованого різдвяного відпочинку на Мальдівах, президент Петро Порошенко орендував окремий острів.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: Порошенко