RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Любов і голуби: в мережі показали романтичні фото з військовим в Харкові

Українців зворушили фото прощання дівчини з військовим на вокзалі в Харкові, який через кілька хвилин відправлявся в зону АТО.

Відповідні знімки опублікував на своїй сторінці в Facebook волонтер Юрій Мисягін.

"Вони нікого не помічали: ні голубів, що спокійно копошилися навколо них, які виривали один у одного хлібні крихти, що валялися на снігу, ні дитини, що годувала поруч голубів, ні поспішаючих навколо перехожих, ні побратимів, що терпляче стояли і чекали його в 10 метрах від них. Вони стояли і говорили всього 1,5 - 2 хвилини. Вона сміялася і щось показувала йому в своєму телефоні. Він уважно дивився. А потім його окликнули. Вона обняла його за шию, щось сказала на вухо і міцно поцілувала. Через півхвилини він вже був у ста метрах від неї разом зі своїми побратимами. Всі були у військовій формі і з повними рюкзаками. Він йшов все далі і далі і озирався назад, а голуби продовжували битися на снігу за крихти хліба", - написав він.

Пост набрав 174 лайків і до десятка перепис.

Як повідомляв "Апостроф", раніше користувачів соціальних мереж вразила розповідь про те, що дружина українського військового після того, як він пішов служити в зону АТО на Донбасі, поїхала слідом за ним.