Красти грішно: фото Путіна в Криму викликало обурення і сміх в мережі

У мережі бурхливо обговорюють фото візиту президента Росії Володимира Путіна в окупований Крим в середу, 14 березня.

Відповідні знімки виступу Путіна на мітингу в окупованому Севастополі опублікував журналіст з кремлівського пулу Дмитро Смирнов на своїй сторінці в Twitter.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.
An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Користувачі не змогли втриматися від коментарів.

"Красти грішно", "Завдяки Путіну життя в Криму стала гірше, туризм здувся, у багатьох забрали власність і землю, зарплати мізерні, ціни", "Завдяки Путіну і його афері з Кримом введені санкції, населення біднішає, країна валиться в прірву Північнокорейську" , "Ось вам камені з неба, як і обіцяв", "Дивно і без куленепробивного скла виступає, на відміну від папи римського і американських президентів", "Ага, побудувати йому ще пару палаців, купити пару яхт, вбити пару тисяч українців (сирійців) - непотрібне закреслити. Ну, а решта по дрібниці ... ", - пишуть вони.

Не обійшлося і без того, щоб користувачі в черговий раз не натякнули на маленький зріст Володимира Путіна.

"Що за дивне фото? На Нахімова немає ніякого пагорба. Чому люди в міру віддалення від сцени виявляються вище і вище? Це що фотомонтаж?" - прозоро натякають вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше виконувач обов'язків заступника держсекретаря США Хізер Науерт заявила, що Крим - це Україна і будь-які передвиборні заяви президента Росії на цій території просто неприпустимі.