RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Крадіжка і розруха: опубліковано сумні фото окупованого Донбасу

У мережі показали фото, на яких можна побачити плачевний стан, в який перетворилися Горлівка і Микитівка, що тимчасово окуповані бойовиками незаконних збройних формувань.

Відповідні знімки опубліковані в суспільстві Ґорловскій новачок в Twitter.

"Було - стало. За чим цікаво метал здали? Ну хоч менше морд захараста (Захарченко, - прим." Апострофа") накліють", - йдеться в повідомленні під знімками тимчасово окупованій Горлівки.

Користувачі не змогли стримати емоцій. "Те прихід, московських урбаністів запросив, ось і ріжуть", "Урбаністи пліточку теж клали?" "Звернув увагу, що трамвайне кільце яке на оптовому - розбирали. На зовсім або ремонт хз. Але трактор рейки смикав", - пишуть вони.

Така ж гнітюча картина і в Микитівці.

"Вранці проводжав знайому. Людей було море, людей, напевно п'ятсот. Залишивши її в черзі абияк заліз в переповнений смердючий 14й. Вийшов у Нікітовці перепочити. Дивіться. Мати його так з 8 рейхрублями, поїду краще я додому на ЛАЗі", - йдеться під відповідним постом.

Ці знімки також викликали бурю емоцій. "*беня", "Куди не ходять потяги", "А по мені так чистенько", "Естетіка*беней", - коментують вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в інтернеті оприлюднили нові фотографії "Донбас-Арени" в окупованому бойовиками Донецьку.