Опальний ватажок ДНР пригрозив Захарченко "бандерою"

Колишній секретар "ради безпеки ДНР" Олександр Ходаковський пригрозив ватажкові ДНР Олександру Захарченку швидким приходом "бандери", який "прийде - порядок наведе".

Про це написав колишній командир батальйону "Схід" "ДНР" Олександр Ходаковський в соцмережі "Вконтакте", про що свідчить скрін, опублікований на сторінці блогера Necro Mancer в Twitter.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

"Одна забавна людина вчора (31 березня, - прим."Апострофа") написав мені, зачеплений, мабуть, моїми звинуваченнями на адресу нинішніх головнокомандувачів в тому, що вони, м'яко кажучи, потихеньку нас зраджують, що мені б мовчати - мій поїзд давно пішов. Я не вперше від прихильників діючої поки влади чую подібні зауваження - з приводу поїзда. Дючою поки - тому що якщо справа так і далі піде, то точно "бандера прийде - порядок наведе". У чомусь я з цією людиною згоден, а саме: поїзд - він мій. Я сам його побудував, сам їм керую, сам обшив його бронею, і цей мій бронепоїзд стоїть не на запасній колії - він цілком собі в справі, і рада цього представника сучасної "еліти" кинути писанину в мережі і піти працювати в поті чола кілька недоречний: я писаниною займаюся виключно через необхідність зворотного зв'язку з народом, який має в моїй особі свого захисника, хоч і з обмеженими младотурками можливостями. А що стосується роботи, то мало того, що те, що я створив у військовому сенсі, Захарченко та його наближені, як не намагаються, до сих пір розвалити НЕ можуть, і їздять до мене на позиції піаритися, тому що своїх немає, так ще і сьогодні я відповідаю за завдання на деяких ділянках, на яких без мого контролю і контролю моїх командирів вже давно б все перетворили в труху, поки вся "королівська рать" в складі восьми батальйонів зі свити глави протирає штани за нашими спинами. І добро б хоча б на другій лінії оборони, так немає - в глибокому тилу, трясучись разом з дупою, яку вони охороняють, щоб їх не виперли з насиджених місць. Одне можу сказати і моє вам в цьому слово: поки я живий - дупи будуть трястися", - написав опальний екс-ватажок "ДНР".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ходаковський розповів про нові проблеми бойовиків Донбасу.